prev
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_1.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_Slideback_armrest.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_2.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_3.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_4.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_5.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_5-hodehviler.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_6.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_7.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_8.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_9.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_10.jpg
 • http://powerdesign.no/wp-content/uploads/2013/01/HAG-SoFi_11.jpg
next

HÅG SoFi

HÅG SoFi er et resultat av et designsamarbeid mellom Powerdesign AS, Frost Produkt AS og Scandinavian Buisness Seating. Powerdesign har i tillegg bistått med en vesentlig del av konstruksjonarbeidet/ CAD i samarbeid med Scandinavian Buisness Seating og Validus Engineering AB.

HÅG SoFi er designet for å appellere til det øvre middelsjiktet i kontorstolmarkedet som per i dag står for hovedvolumet til HÅG. Den har økt visuell og fysisk komfort, har vesentligforbedret brukeropplevelse og er mer påkostet i materialer og detaljer enn noen annen HÅG stol i dette segmentet. Stolen er formgitt ut fra samme designfilosofi som HÅG Sideways og HÅG Futu, og representerer således en naturlig videreføring av disse, og skaper til sammen en helhetlig portefølje.

HÅG SoFi bygger på verdier fra skandinaviske design tradisjon og passer inn som en ny frisk arvtager i HÅG sitt kontorstolsortiment. Det er lagt spesielt stor vekt på stolryggen og dens bakside da dette er hovedbetraktningsvinkelen i de fleste moderne kontormiljø. Hovedformen har en vennlig og nesten menneskelig silhuettsom til dels omslutter og  «beskytter» brukeren. Vi har fokusert på å rydde bort mest mulig visuelle tekniske løsninger. Alle betjeningsorganer er derfor integrert tett inn til hovedmodulene. Ryggens form løper ned og avsluttes rett under seteskallnivå for å skjule innsyn til undersiden. Dette gir et rent og ryddig uttrykk. Stolens hovedelementer har et felles formspråk. Fasen på ryggens nedre del, som vi kaller for «smilet» er videreført til både setet og armlenetoppene. Dette knytter stolens ulike hoveddeler visuelt sammen og bygger opp under det helhetlige utrykket. Betjeningsorganer har samme formdetaljering, taktile kvaliteter og materialer. Stolen er designet fra alle sider, også undersiden er gjennomarbeidet. Den innovative armleneløsningen slynger seg dynamisk rundt stolsetet og gir et utrykk av at det svever. Armlenetoppene er sjenerøse og har en unik visuell identitet. Det er jobbet mye for at stolen skal se like bra ut med armlenene i fremre og bakreposisjon.

HÅG SoFi har en stor variasjonsrikdom eksisterende stolserier. Den kan spesifiseres med to rygghøyder, med og uten hodehviler og tre armlenealternativer. I tillegg kommer den i en forenklet “Visitor” utgave. Når det gjelder tekstilutvalg og plast- og lakkfager har HÅG SoFi et større utvalg enn andre HÅG stoler. Her er det mulig å skreddersy en HÅG SoFi etter eget ønske. I tillegg er det tatt frem flere predefinerte konfigurasjoner som fremhever stolens ulike egenskaper. Den rike variantbredden muliggjør at HÅG SoFi kan «strekkes» fra lavere middelklasse opp til  executive-segmentet.

Merket for god designMiljøprisen_Merket for god design

Tilbake